birgittastensson.blogg.se

Trettondedagen efter jul

Publicerad 2015-01-06 17:54:00 i Allmänt,

Hej jag ställde klockan på 7.30 och hoppade upp och gjorde frukost. Alltid lika skönt att va ledig och komma upp i tid. Vi åkte till Forsvik Bottensjön och provade på pimpel fiske. Det var lite kallt och vi stannade bara en stund för att säga hej och prova lite. Min son fick en abborre. Men vilken is det var helt spegellblank, jag blev så sugen på att åka skridskor men jag hade glömt dom hemma.
 
 
 Efter middan skulle dom in och träna fotboll i stan grabbarna, då passade jag på att springa på stan och handla lite. Det blev en tjöja från BIK BOX, lite smink och Paolo Robertos tränings bok Träna en kvart om dagen så nu finns inga ursäkter mer kram på er nu ska jag göra potatis mos och abborre ska bli så gott.

Kina mat + film

Publicerad 2015-01-03 21:49:00 i Allmänt,

Hej killarna i huset stack iväg i morse och såg inomhus fotboll i Töreboda efter frukosten men kom snart hem igen . Passade på att träna på gym energi tillsammans efter dom kom hem, lite styrka.   Vi bokade bio biljetter till Micke och  Veronica men innan åt vi på CHINA TOWN i Mariestad jag tog friterad fläskkött med söt sur sås, så gott. Jag har velat se filmen Micke och Veronica länge och den var så bra som jag trodde +++++ älskar roliga filmer. Se den, den är se värd.

Godmorgon

Publicerad 2015-01-02 05:59:47 i Allmänt,

Hoppas att ni sovit gott för det har inte jag. Varje gång det blåser eller stormar så har jag svårt för att sova, har ni det med? Men man vet också att man nästa natt sover man bra. Det är ju bara att gilla läget och gå upp lite tidigare och dricka kaffe, så godmorgon på er alla.

Om

Min profilbild

Birgitta Stensson

En gift 68 med en fotbollstokig familj som gillar att träna och fixa hemma.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela