birgittastensson.blogg.se

Liverpool!

Publicerad 2016-03-26 17:33:00 i Allmänt,

 
Hej vi flög till Liverpool från Rygge till Manchester där hade vi hyrt en lägenhet i centrala  Liverpool med fin utsikt över staden. Vi gick till Goodison Park och såg Everton möta Arsenal, en bra match som Arsenal vann rättvist  med 2-0.  Liverpool är en gammal fin stad med bra shopping och Beatles kvarter mm. Tack fam A för ni följde med och alla skratt . Det var vår första resa tillsammans och vår första till England. En gammal dröm för min man att se engelsk fotboll på plats och för mej att möta våren i England.Vi flög i fredags kväll och kom hem sent på tisdags kväll. Vi vaknade upp till alla hemska nyheter som hände i Belgien och blev skakad .
 
 

 
 
 
 
 

SVERIGES HISTORIA - Måns Möller & Özz Nujen

Publicerad 2016-03-14 18:12:41 i Allmänt,

 

Hej var och såg Sveriges historia med Måns Möller  och Özz Nujen det är en rolig och tänkvärd historia,och det handlar lika mycket om i dag som igår. Det svänger om allt från folkdans till rumpskak i en härlig och underbar dansuppvisning i en underbar föreställning.

Falbygdens Ost

Publicerad 2016-03-13 12:24:24 i Allmänt,

Hej tog en skön promenad med Freja på morgon alltid 
Lika uppskattat. 
 
Igår åkte jag till Falbygdens Ost och handlade Tryffelbrie och Getbrie  från Falbygdens Ost, Pumpaknäcke från Knäck&bräck som är bakat på ekologisk forntida råg och dinkel, så goda dom måste ni prova, man kan inte sluta att äta dom mm.
Falbygdens Ost har både butik och restaurang och  har både påsk& vår och julmarknad. 
 
 Jag passade på och hälsade på pappa och tände ett ljus på min mammas grav. Det känns alltid i hjärtat allt lika sorgligt.  
 
 

Om

Min profilbild

Birgitta Stensson

En gift 68 med en fotbollstokig familj som gillar att träna och fixa hemma.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela