birgittastensson.blogg.se

Gullholmen

Publicerad 2016-12-14 17:42:00 i Allmänt,

Hej vi har varit på Gullholmen och hyrde stuga över en weekend. Vi kom på fredagskvällen och åkte på söndag. Stugorna som vi hyrde var på 2 plan och jätte fina med sköna sängar att sov i Jag har aldrig varit på kusten förut i advent ,det var så mysigt och vackert  med alla juliga hus . Vi bastade och hoppade i havet ( isande kallt 3 g i havet) men  ändå gött ,
promenerade och lagade o åt god mat. 
 
 
<

Afro-dite

Publicerad 2016-12-14 08:55:17 i Allmänt,

Hej jag har varit på Afro-dite med motown musik vilken show helt fantastiskt bra. Afro-dite med Gladys Del Pilar, Blossom Tainton och Jessica Folcker. Gladys Del Pilar sjöng så mina tårar började trilla jag blev helt tagen. Vi så dom på Skövde Arenan tack för en fantastiskt föreställningar.
 
 
 
 

Lucia

Publicerad 2016-12-13 22:13:56 i Allmänt,

 
Hej jag sitter här och tänker tillbaka på när jag var liten och jag och mina systrar var Lucia hemma för mina föräldrar. Vi väckte dom med sång och pepparkakor.
Jag tog med den traditionen och lussat för min man och son i många år och brukar lägga min krona med levande ljus på en bricka och väcka honom  i sängen med varm glögg och lussekatter men i år tog vi en fika efter jobbet.
Hoppas att ni har haft en fin  Lucia  ni med.
 
 

Om

Min profilbild

Birgitta Stensson

En gift 68 med en fotbollstokig familj som gillar att träna och fixa hemma.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela