birgittastensson.blogg.se

2016

Publicerad 2017-01-01 19:20:00 i Allmänt,

Hej sitter här och tänker tillbaka på året som har gått vi har fiskat massor, spelat innebandy, fotboll och skrattat som aldrig förr mm.
 
Januari
Jag började på ett nytt jobb. Fann lusten i att baka bröd och bullar igen.
 Jag och Oskar testade att pimpelfiske på Bottensjön utanför Karlsborg, en härlig dag på isen  men ingen fisk. Oskar fick en tid på gånganalysen  efter några skador och allt såg bra ut, Riktigt skönt.
 
Februari
Min syster fixade tjejkväll hemma hos sig,vilken kväll så kul vi hade och god mat.
Testade Salong Devote en kemisk peeling en bra behandling för mej och så skönt att få egentid.
 
Mars
 
Vi flög  till Liverpool och såg Everton mot Arsenal på plats. Det var min mans 50 års present från familj och vänner och vi bodde i en lägenhet i centrala Liverpool som vi hyrde. Med på resa var en familjen A  där var nog många drömmar som gick i uppfylldes  på´den resan  .Där alla utom jag är fotbollsnördar.
Min son fyllde 17 år och jag bjöd min far på egen fiskad stekt abborrefile' , potatis , sås mm och  det var första gången han åt det,  Han njöt verkligen av maten det var verkligen en hit.
   
 
 
 
 
 
 
 
April
 
Jag fyllde 48 år och jag och syster L såg Paolo Roberto på Kulturhuset i stan, vi hade en trevligt kväll tillsammans.
Maj 
 Det var konformationer i både i Brodetorps kyrka och Utby kyrka båda lika fina.
Den 23 maj somnade vår hund Freja in efter en kort tids sjuk dom. Jag bar henne till min säng och la henne på min kudde och viskade i hennes öra att vi ses.
Vi passade på och skulle fiska gös men fick 13 gäddor i Värnen istället den gången..
 
Juni
Min son och man börjde med fotboll i IFK Mariestad.
Åkte till Göteborg och grattade Anna 22 år med syster G och såg alla på väg till Håkan Hellström konseren, helt otroligt vilken stämning på stan man kunde nästan ta på den.
Släktträff i Torbjörnstorp sista gången på gården där min pappa föddes och växte upp och även brukade gården till 1965.
 
Vi firade midsommar på vår altan med släkt och vänner.
 
 
Juli 
 
Semester började.
Vilken sommar och vi hade, plockade jordgubbar, åt massa smultron mm
Vi hyrde  stuga på Ljungens camping i Skanör. Vi bada , tränade och bara myste på stranden. Helt underbart.
Fick tillbaka min cykel som jag köpte när jag var 18 år och började att träna cykling och sen cyklade jag hem till min pappa 50,81 x 2, vi hade en underbar dag tillsammans med min älskade pappa och jag.
 
 
Augusti
Vi firade Kenneth och fiskade en kräfter
Plockade lite blåbär i skogen det fanns massor i skogen.
September 
Stack iväg till Speed Art Design i Mariestad och åkte Hellikopter och såg massa bilar,och tittade in hos min syster Ann- sofie med familj i deras segelbåt (så mysigt ) i hamnen .
Min syster Solan fyllde 50 år och det hon firade hemma i sitt fina hus.
Började en crawl kurs och fick lära mej andas rätt i vattnet, vändningar och rätt teknik för crawl förstås men också för bröst, rygg och lite färil simning. Vi var en härlig grupp som kämpade på hela hösten. Nu njuter jag av att gå och simma. Tack Nicklas .
 
Oktober
Jag tränade på men blev också förkyld och febrig.
 
November
I slutet av november åkte vi till Gullhomen lagom till fösta advent En vacker liten ö längst ut på Bohusläns kust utan bilförbindelser. Gullholmen är en unik ö som bevarat mycket av sina gamla hus och miljöer.  Vi hyrde stuga  och umgicks med vänner och lagade mat.
 
   
December
På Arenan Skövde såg vi Afro-Dite dom var grymt bra. Jag och tjejerna som jag spelar innebandy med tog en kväll på resturang Pinschos med god mat och goda drinkar.
Jag åkte till Eks kyrka utanför Marestad och gick på Julkonsert så vacker och min syster sjöng i.kören. Har lovat mej själv att  gå på.mera julkonserter nästa år.
Sen åkte vi på vinterkräksjukan lagom till jul så vi fick en stillsam jul. Mitt 2016 har varit bra och roligt år och jag hoppas att vi får vara friska  så kommer 2017 att bli minst lika bra. Gott nytt år på er alla.
 

Om

Min profilbild

Birgitta Stensson

En gift 68 med en fotbollstokig familj som gillar att träna och fixa hemma.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela